0 0
Hrskava piletina sa kornfleksom

Podelite na društvenim mrežama:

Ili jednostavno iskopirajte link i podelite

Sastojci

Podesi Serviranja:
500 g Pileće Grudi
100 g Kornfleks
2 Jaja
50 g Prezle
1 Mlevena ljuta paprika kašičica
2 Peršun kašičice
2 Beli luk u prahu kašičice
So po želji
Mleveni biber po želji
150 g Brasno meko T500
100 ml Suncokretovo Ulje

Sačuvaj

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Hrskava piletina sa kornfleksom

Karakteristike:
  • Ljuto
Kuhinja:

Hrskava piletina i pikantni umak savršen su par.

  • 40 min
  • Serviranja 4
  • Lako

Sastojci

Uputstva

Podeli

Isprobali ste pohovanu piletinu na ko zna koliko načina, sada smo za vas pripremili recept sa kornfleksom. Piletinu možete izrezati na šnicle ili na male komadiće u zavisnosti od priloga koji ćete poslužiti. Moj predlog je pikantni umak, umak sa sirom ili umak sa začinskim biljem.

(Visited 220 times, 1 visits today)

Koraci

1
Gotovo

Piletinu iseći na male komadiće.

2
Gotovo

Umutiti jaja da se dobije pena. U drugoj posudi staviti brašno.

3
Gotovo

Izmrviti kornfleks i dodati prezle, mlevenu ljutu papriku, suvi peršun, kašičicu belog luka i so. Sve dobro izmešati.

4
Gotovo

Piletinu uvaljati u brašno, pa u smesu od jaja i na kraju u smesu od kornfleksa.

5
Gotovo

U dubljem tiganju zagrejati ulje i pržiti parčiće mesa dok fino ne porumene sa svih strana.

6
Gotovo

Poslužite uz priloge ili salatu.

Editor

Recenzije

Nema recenzija za ovaj recept, iskoristi formular ispod kako bi komentarisao
prethodna
Hrono cookies sa čokoladom
sledeća
Salata za hladne zimske dane
prethodna
Hrono cookies sa čokoladom
sledeća
Salata za hladne zimske dane

Dodajte Vaš Komentar