0 0
Originalni kritski “Dakos”

Podelite na društvenim mrežama:

Ili jednostavno iskopirajte link i podelite

Sastojci

Podesi Serviranja:
1 Hleb od žitarica
2 Paradajz
50 g Maslinke
100 g Feta sir ili mizitira sir
50 g Maslinovo Ulje Ekstra Devicansko
So po želji
Origano po želji
50 g Rukola

Sačuvaj

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Originalni kritski “Dakos”

Kuhinja:

    Karakteristični mediteranski zalogaji.

    • 20 min
    • Serviranja 8
    • Lako

    Sastojci

    Uputstva

    Podeli

    Kritske bruskete možete jesti kao predjelo, obrok ili grickati uz film. Najbitnije je odabrati dobar i ukusan paradajz i originalni grčki feta sir.

    (Visited 101 times, 1 visits today)

    Koraci

    1
    Gotovo

    Zagrejte rernu na 180C. Hleb od žitarica isecite na kriške, i staviti u tepsiju obloženu papriom za pečenje. Pecite oko 10 min.

    2
    Gotovo

    Nasecite sve ostale sastojke na sitne komadiće. Dodajte maslinovo ulje, so i origano.

    3
    Gotovo

    Redjajte prepečeni hleb, poprskajte preko još jednu kašičicu maslinovog ulja, poređajte na bruskete pripremljeni fil, i rukolu.

    Editor

    Recenzije

    Nema recenzija za ovaj recept, iskoristi formular ispod kako bi komentarisao
    prethodna
    Salata za hladne zimske dane
    Riba-smudj-povrce
    sledeća
    Smudj u marinatu od povrća
    prethodna
    Salata za hladne zimske dane
    Riba-smudj-povrce
    sledeća
    Smudj u marinatu od povrća

    Dodajte Vaš Komentar