0 0
Potaž od brokolija

Podelite na društvenim mrežama:

Ili jednostavno iskopirajte link i podelite

Sastojci

Podesi Serviranja:
500 g Brokoli
1 Crni Luk glavica
1 Brasno meko T400 kašika
1 Maslinovo Ulje Ekstra Devicansko supena kašika
Voda po potrebi
So po želji
Mleveni biber po želji
Beli luk u prahu po želji
1 Peršun

Sačuvaj

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Potaž od brokolija

Kuhinja:
  • 30
  • Serviranja 4
  • Lako

Sastojci

Uputstva

Podeli

Mali savet za pripremu brokolija. Kipuća voda uništava strukturu brokolija, tako da on postane vodenast, gnjecav i bezukusan, zbog toga je najbolje skuvati brokoli na pari. Postupak nije mnogo duži i komplikovaniji a brokoli će vam biti daleko ukusniji.

(Visited 76 times, 1 visits today)

Koraci

1
Gotovo

Iseckati crni luk i dinstati ga na ulju i malo vode. Razdvojiti cvetove brokolija i dodati u posudu. Ostaviti da se kuva dok ne omeksa oko 20min. Dodati malo zacina i soli.

2
Gotovo

Procediti brokoli ali tako da sačuvate vodu od kuvanja. Prebaciti brokoli u blender i usitniti.

Editor

Recenzije

Nema recenzija za ovaj recept, iskoristi formular ispod kako bi komentarisao
prethodna
Holandez sos
sledeća
Piletina u sosu od limuna
prethodna
Holandez sos
sledeća
Piletina u sosu od limuna

Dodajte Vaš Komentar