Obrok koji se brzo priprema, a izuzetno je ukusan. Može se služiti i kao predjelo ili prilog glavnom jelu (npr. mesu).
Pohovane paprike punjene kačkavaljem
-
- Pripema
- Minuta
-
- Kuvanje
- Minuta
-
- Količina
- 4
- Složenost Lako
Ocena
- (5 /5)
- 1 rating
Sastojci
- nekoliko mesnatih pečenih crvenih paprika
- oko 150 g kačkavalja
- za pohovanje: malo brašna, 2-3 jajeta, malo prezli, so
Uputstvo
- Pečene paprike oguliti i očistiti od peteljki i semena. Kačkavalj iseći na deblje komade, tako da može svojim oblikom da stane u papriku.
- Zagrejati tiganj sa uljem. Paprike u kojima je ubačen kačkavalj uvaljati u brašno, zatim u jaja, pa u prezle. Staviti da se prži u vrelom ulju. Napomena: jaja po potrebi posoliti i dodati mešavinu suvog povrća (začin C); ako je kačkavalj previše slan, izostaviti sasvim začine.
Slični recepti
Pretraga recepata prema tipu
Popularni Recepti
Novi recepti
-
Kanapei sa dimljenom lososom
Gvakamole i dimljeni losos -...
Recept od @specijaliteti | -
Fileti oslića u prezlama
Lagan letnji ručak
Recept od @specijaliteti | -
Piletina sa aromom pečuraka
Ukusni bataci na jednostavan način
Recept od @specijaliteti |
Oceni ovaj recept
1 Osoba je ocenilo ovaj recept
Prosečna ocena
Za sad nema komentara.