
Bećarac (sataraš)
-
- Prep Time
- Minutes
-
- Cook Time
- Minutes
-
- Yield
- 1
- Difficulty Level Srednje
Recipe Rating
- (5 /5)
- 1 rating
Ingredients
- 1 veća glavica crnog luka
- 3 čena belog luka
- 1 šargarepa
- 1 veći paradajz
- 5 pečenih paprika
- začini
Instructions
- Dobro upržiti iseckan crni luk na malo masti ili ulja. Dodati beli luk i iseckanu ili izrendanu šargarepu i sve dinstanti na tihoj vatri oko 30 minuta.
- Paradajz očistiti od kore i iseckati na komade. Zajedno ga sa pečenom, očišćenom paprikom dodati u dinstanu masu od luka i šargarepe i krčkati oko 60 minuta (dok ne uvri višak tečnosti).
- Po želji, pred kraj kuvanja dodati 2 jajeta.
- Servings : 4
- Ready in : 110 Minutes
- Course : Glavno jelo
- Recipe Type : Ručak
- Ingredient : povrće
Related Recipes
Pretraga recepata prema tipu
Popularni Recepti
Novi recepti
-
Kanapei sa dimljenom lososom
Gvakamole i dimljeni losos -...
Recipe by @specijaliteti | -
Fileti oslića u prezlama
Lagan letnji ručak
Recipe by @specijaliteti | -
Piletina sa aromom pečuraka
Ukusni bataci na jednostavan način
Recipe by @specijaliteti |
Rate this recipe
1 People Rated This Recipe
Average Rating
No comments yet.