Brza priprema ručka, koja ne zahteva da ste konstantno uz šporet.
Piletina sa aromom pečuraka
-
- Pripema
- Minuta
-
- Kuvanje
- Minuta
-
- Količina
- 2
- Složenost Lako
Ocena
- (5 /5)
- 1 rating
Sastojci
- 2 otkoštena bataka
- 2 fileta pilećeg belog mesa
- 1 kesica krem supe od pečuraka
- 150 ml pavlake ili kiselog mleka
Uputstvo
- Sadržaj kesice krem supe preručite u manji sud. Dobro uvaljajte meso time (kao kad valjate u prezle). Poređajte meso jedno do drugog na dasku i preko svakog parčeta nanesite 1-2 kafene kašike pavlake.
- Tako pripremljeno meso prebacite u kesu za pečenje. Zatvorite kesu i nožem napravite dve male rupe. Pecite na 200 stepeni oko 30 min. Zatim izvadite iz rerne pleh i pažljivo otvorite (iscepajte) kesu i vratite da se zapeče još 15-tak minuta, kako bi meso porumenelo i ispario višak tečnosti.
- Poslužite uz pire ili neki drugi prilog.
- Porcije: 1
- Spremno za: 60 Minuta
- Jelo: Glavno jelo
- Tip recepta: Ručak, Večera
- Sastojak: pileće meso
Slični recepti
Pretraga recepata prema tipu
Popularni Recepti
Novi recepti
-
Kanapei sa dimljenom lososom
Gvakamole i dimljeni losos -...
Recept od @specijaliteti | -
Fileti oslića u prezlama
Lagan letnji ručak
Recept od @specijaliteti | -
Piletina sa aromom pečuraka
Ukusni bataci na jednostavan način
Recept od @specijaliteti |
Oceni ovaj recept
1 Osoba je ocenilo ovaj recept
Prosečna ocena
Za sad nema komentara.