Brza priprema ručka, koja ne zahteva da ste konstantno uz šporet.

Piletina sa aromom pečuraka
-
- Prep Time
- Minutes
-
- Cook Time
- Minutes
-
- Yield
- 2
- Difficulty Level Lako
Recipe Rating
- (5 /5)
- 1 rating
Ingredients
- 2 otkoštena bataka
- 2 fileta pilećeg belog mesa
- 1 kesica krem supe od pečuraka
- 150 ml pavlake ili kiselog mleka
Instructions
- Sadržaj kesice krem supe preručite u manji sud. Dobro uvaljajte meso time (kao kad valjate u prezle). Poređajte meso jedno do drugog na dasku i preko svakog parčeta nanesite 1-2 kafene kašike pavlake.
- Tako pripremljeno meso prebacite u kesu za pečenje. Zatvorite kesu i nožem napravite dve male rupe. Pecite na 200 stepeni oko 30 min. Zatim izvadite iz rerne pleh i pažljivo otvorite (iscepajte) kesu i vratite da se zapeče još 15-tak minuta, kako bi meso porumenelo i ispario višak tečnosti.
- Poslužite uz pire ili neki drugi prilog.
- Servings : 1
- Ready in : 60 Minutes
- Course : Glavno jelo
- Recipe Type : Ručak, Večera
- Ingredient : pileće meso
Related Recipes
Pretraga recepata prema tipu
Popularni Recepti
Novi recepti
-
Kanapei sa dimljenom lososom
Gvakamole i dimljeni losos -...
Recipe by @specijaliteti | -
Fileti oslića u prezlama
Lagan letnji ručak
Recipe by @specijaliteti | -
Piletina sa aromom pečuraka
Ukusni bataci na jednostavan način
Recipe by @specijaliteti |
Rate this recipe
1 People Rated This Recipe
Average Rating
No comments yet.