Gulaš ima razne svoje varijacije. Ovaj recept je samo jedan od primera kako se može iskombinovati pileće meso sa pečurkama. Testenine nisu obavezne; gulaš se može jesti i uz hleb.

Gulaš sa pečurkama i piletinom
-
- Prep Time
- Minutes
-
- Cook Time
- Minutes
-
- Yield
- 1
- Difficulty Level Srednje
Recipe Rating
- (5 /5)
- 2 ratings
Ingredients
- 1 glavica crnog luka
- 4 bataka
- 250 g pečuraka (šampinjoni)
- 2 manje šargarepe (isečene na kolutove)
- 1 kašika brašna, mala kašičica aleve paprike i začini po ukusu
Instructions
- Na malo ulja dinstati glavicu luka. Dodati batake i šargarepu, posoliti i dinstati 15 minuta, pa nakon toga dodati i šampinjone. Kuvati još 25 minuta. Na kraju dodati brašno i alevu papriku (razmućeno u malo vode), pa začiniti po ukusu. Na tihoj vatri ostaviti još nekoliko minuta dok se ne zgusne. Povremeno promešati.
- U drugoj posudi skuvati testeninu i sjediniti je sa gulašem.
- Servings : 4
- Ready in : 60 Minutes
- Course : Glavno jelo
- Recipe Type : Ručak, Večera
- Ingredient : pečurke, pileće meso, testenine
Related Recipes
Pretraga recepata prema tipu
Popularni Recepti
Novi recepti
-
Kanapei sa dimljenom lososom
Gvakamole i dimljeni losos -...
Recipe by @specijaliteti | -
Fileti oslića u prezlama
Lagan letnji ručak
Recipe by @specijaliteti | -
Piletina sa aromom pečuraka
Ukusni bataci na jednostavan način
Recipe by @specijaliteti |
Rate this recipe
2 People Rated This Recipe
Average Rating
No comments yet.