Pripremite omiljenu ribu na ovaj način i bićete prezadovoljni ukusom! Osim toga, ovaj jednostavan način spremanja će vam uštedeti vreme, a biće i manje posla oko čišćenja šporeta i pranja sudova.

Šaran iz rerne
-
- Prep Time
- Minutes
-
- Cook Time
- Minutes
-
- Yield
- 10
- Difficulty Level Lako
Recipe Rating
- (5 /5)
- 3 ratings
Ingredients
- 2 kg šarana (1 šaran)
- začini po ukus (so, biber, začin C)
- šolja kukuruznog i šolja pšeničnog brašna
Instructions
- Šaran iseći na komade (šnicle) i začiniti ih. Zatim ih uvaljati u pripremljenu mešavinu brašna i ređati u pleh. U pleh prethodno staviti pek papir (papir za pečenje) premazan sa malo ulja. Dodati par kapi ulja na svako parče ribe.
- Peći u zagrejanoj rerni na 200 - 220 stepeni, 40 minuta. Nije neophodno okretati ribu tokom pečenja, jer se fino zapeče sa obe strane. Služiti uz krompir salatu i limun.
- Servings : 3
- Ready in : 60 Minutes
- Course : Glavno jelo
- Recipe Type : Ručak, Večera
- Ingredient : riba
Related Recipes
Pretraga recepata prema tipu
Popularni Recepti
Novi recepti
-
Kanapei sa dimljenom lososom
Gvakamole i dimljeni losos -...
Recipe by @specijaliteti | -
Fileti oslića u prezlama
Lagan letnji ručak
Recipe by @specijaliteti | -
Piletina sa aromom pečuraka
Ukusni bataci na jednostavan način
Recipe by @specijaliteti |
Rate this recipe
3 People Rated This Recipe
Average Rating
No comments yet.