Dobrodošli na naš blog – Specijaliteti
dobrodosli

Dobrodošli na naš blog

Ovaj blog je nastao kao želja i potreba da se isprobaju neki novi ukusi, specijaliteti, otkriju neka nova mesta, restorani, upoznaju vredni ljudi. Verujemo da većina vas koji ovo čitate uživate u životu svim čulima, ili bar težite ka tome. Hrana, kao jedna od osnovnih životnih potreba (prema Maslovljevoj hijerarhiji), može da bude mnogo više od toga. Uživanje u mirisima, ukusima, bojama, teksturama, pogotovo ako ste u dobrom društvu, pretvara se u pravi hedonizam.

Zato smo za sve prave hedoniste napravili ovo mesto, gde će sa lakoćom dobiti informaciju o tome gde se kriju idealne kombinacije i varijacije jela. Pored preporuka koje ćemo redovno objavljivati, naši hedonisti će moći da razmenjuju recepte svojih specijaliteta. Naravno, mi ćemo rado učestvovati u toj razmeni i pisati recepte naših omiljenih jela.

Ko smo to mi? Ako računamo sve ljude koji su na bilo koji način doprineli nastanku ovog sajta, verujte da bi se lista odužila, ali ne možemo da ne spomenemo ipak neka imena ljudi koji su pripremali sve ovo i koji konstantno učestvuju u nastanku ovih naših priča. Bićemo džentlmeni pa ćemo spomenuti prvo dame: Danijela, Nada, Marina, Dušica, Tamara, Jelena… Zatim, jača polovina ovog bloga: Dejan, Predrag, Filip, Miloš, Miroslav…

Čime se sve bavimo? Pisanjem, fotografijom, dizajnom, kodiranjem, marketingom… Ima i penzionera, i svako će svojim iskustvom da doprinese ovom blogu: neko će ocenjivati slatkiše, neko začinjena jela, neko piće, neko testenine… Primećujete da se poslednjih nekoliko rečenica završava sa “…”; to vam govori da ćemo se dotaći raznolikih tema i ukusa. Osim naših potreba, osluškivaćemo i vaše želje, te naše teme i specijalitete upravljati prema tome. Budite slobodni da se javite i date predloge.

Naš kontakt: kontakt@specijaliteti.rs

Obećavamo mnogo kvalitetnih fotografija i iskrenih preporuka najboljih specijaliteta. Sa našeg sajta možete otići samo dobro raspoloženi, a uvereni smo da ćete se vratiti po još lepih slika, ukusa i mesta. Do sledećeg teksta, ostajte nam zdravo/zdravi!

Prijatno!

, ,

Za sad nema komentara.

Leave a Reply